Ці патрэбна турыстычная віза для Ірана?

Турыстычная віза ў Іран

У апошні час мы чуем менш Ісламскай Рэспублікі Іран, верагодна, прычыны міжнароднай палітыкі аслабіла ролю члена «» восі зла », тэрмін, вынайдзены ў 2002 прэзідэнта ЗША Буша, дзе Іран быў у кампаніі Ірак і Паўночная Карэя ў якасьці ворага ЗША і «спонсараў» тэрарызму. Наведванне Ірана, аднак, пакіне вас ўразіла, рэальнасць краіны, здаецца светлавых гадоў ад таго, што гэта, як правіла, апісваецца ў сродках масавай інфармацыі. Спадчыннік старажытнай традыцыі іранскага народа кранае ў яго дабрыню і гасціннасць, не кажучы ўжо пра тое, што англійская мова шырока распаўсюджаны і. Сапраўдны рай для турыстаў, у параўнанні з суседняй пекла Цэнтральнай Азіі. Сайт для візы

Мы можам запытаць турыстычную візу па прыбыцці ў Іране?
На можаце запытаць турыстычную візу тэрмінам на адзін месяц па прыбыцці (Visa Airport) да грамадзян Італіі пасля запісу дадзеных на сайце. Варта адзначыць, што толькі для тых, хто прыбывае па паветры можа падаць заяву на атрыманне візы ў аэрапорце з дапамогай іншых сродкаў (судоў або па сушы) павінны спытаць прагледжваемыя да вылету
У якіх аэрапортах вы можаце запытаць турыстычную візу па прыбыцці?
Турыстычныя візы даступныя ва ўсіх міжнародных аэрапортах ў Тэгеране, Шыразе, Мешхеде і Ісфахан да запісу дадзеных на сайце з'яўляецца дакладнай сапраўдны прыход бачыў толькі прагледжваемыя турысцкае Гэта з'яўляецца абсалютна неабходным для пражывання.
Якія дакументы мне трэба атрымаць візу па прыбыцці?
Падаваць медыцынскую страхоўку, дзве фотаздымкаў на пашпарт, пашпарт, сапраўдны 6 месяцы, адбітак па электроннай пошце ад гатэля, які пацвярджае браніраванне на адну ноч, білет зваротнага рэйса на працягу некалькіх дзён 30, 50 плацяжу еўра ў момант выпусціць прама ў аэрапорт, запіс дадзеных на сайце. Перш чым пачаць выбіраць аэрапорт прыбыцця як месца адступлення. Толькі грамадзяне Еўрапейскіх супольнасцяў могуць chidere прагледжваемыя ў аэрапорце.
Як вы можаце падаць заяву на візу да вылету?
У першую чаргу неабходна зарэгістравацца на сайце і выбраць консульства (Рым ці Мілан) сайт, то вы можаце звязацца з консульствам, абраным з неабходнымі дакументамі: Два пашпарты фотаздымкаў, пашпарт, страхоўкай і аплатай кошту паездкі прагледжваемыя з наяўнымі грашыма (безнаяўнай), вяртанне па браніраванню білетаў і гасцініц.
Убачыўшы непрызнаныя краіны ў пашпарце з Ірана ёсць праблемы, каб атрымаць у Іран?
Людзі, якія маюць прагледжваемыя краіны афіцыйна не прызнаныя Ісламская Рэспубліка Ірана ў пашпарце могуць атрымаць візу для ўезду ў Іран і ў Іране * Усе краіны могуць ездзіць у Іран, за выключэннем уладальнікаў пашпартоў краін афіцыйна не прызнаных Іранам.
Віза ў Іран па пашпарце стварае праблемы ў наступных паездках па ўсім свеце?
Не, ніякіх праблем, нават не зрабіць візу ў ЗША.
Ці магу я атрымаць на рэйс у Іран без візы?
З Італіі вы можаце абысціся без візы па прыбыцці, і вы можаце спытаць яго, але вы павінны быць possosso нумары ў гасцініцы. Вы можаце адправіць па электроннай пошце ў гасцініцу і папрасіць аб запрашэнні прадставіць у аэрапорце па прыбыцці ў Тэгеране.
Ці магу я паехаць у Іран пасля паездкі ў ЗША?
праблема зараз наадварот, гэта значыць ехаць у ЗША пасля таго, як у Іране, чаму адмаўляецца ESTA.
Вы можаце падаць заяву на атрыманне візы на мяжы па сушы з Турцыі?
Вы не можаце зрабіць на мяжы. Для таго, каб увайсці на Іран зямлі, неабходнай атрымання візы да вылету.
Маючы падвойнае грамадзянства (Італія і Злучаныя Штаты Амерыкі). Ці магу я ўвайсці з турыстычнай візай?
Грамадзяне, якія маюць падвойнае грамадзянства ўваходзіць і выходзіць з пашпартам, то абвясціць няма ніякіх праблем.
Вы можаце арганізаваць самастойнае падарожжа без тураператара?
Перш за ўсё, неабходна зарэгістравацца на сайце https://evisatraveller.mfa.ir/en/request/apply/
Затым зняць гатэль для першай ночы прыбыцця і вы можаце падарожнічаць і павярнуць незалежна.
Як хутка атрымаць код лісты запрашэння, з якім ісці ў консульства для атрымання візы?
Амаль адразу ж яна прыходзіць звярнуць увагу на кантроль спаму, таму што, як правіла, адказ павінен скончыць у скрынцы спам з тэмай на фарсі мова, так што калі вы бачыце ў паштовай скрыні спам з тэмай на пэрсыдзкай ня выдалены, верагодна, ваш код.
Ён служыць Letera запрашэнне для атрымання візы?
Не, не трэба проста звязацца з сайта і зрабіць карэкціроўку.
Вы можаце падоўжыць візу ў Іран?
Звычайна турыстычная віза доўжыцца на працягу месяца, але вы таксама можаце звярнуцца за больш аднаго месяца і не больш за тры месяцы. Віза аднаўляльная ў Іране, але было б мэтазгодна, каб падаць заяву на атрыманне візы з самай доўгай працягласцю да пачатку.
Аплата віза аэрапорта Тэгерана можа быць зроблена толькі ў доларах, ці нават у еўра?
Аплата візы аэрапорт Тэгерана можа быць зроблена толькі ў доларах.
доля
  • 1
    доля